Dr. Cecilia Gabriela Ghimici

Dr. Cecilia Gabriela Ghimici

Medic Primar, Hematologie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

5775 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3 (vezi harta)

Despre Dr. Cecilia Gabriela Ghimici

Dr. Cecilia Gabriela Ghimici este Medic Primar, Hematologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie hematologie 340 lei (programare)
Control hematologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Cecilia Gabriela Ghimici este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Cecilia Gabriela Ghimici

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
17.01.2023

Sinziana Dolcos a acordat 5
★★★★★
12.01.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.07.2022

Popa Serban a acordat 5
★★★★★
10.06.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.10.2020
Foarte prietenoasa dna dr și răbdătoare. Iti inspira incredere și da dovada de profesionalism. Nota 10 cu mare drag.

. Pichler Karl a acordat 5
★★★★★
20.08.2020
Karl Pichler. Sotul meu cetăţean austriac, a avut nevoie de o consultatie la hematologie, care a urmat prompt. Personal la receptie draguţ si amabil. D-na Dr. Cecilia Ghimici , prin modul cum te intimpină, cum i-ţi vorbeste, i-ţi creaza imediat un sentiment de incredere, relaxare, de bucurie că te afli pe mîini bune. Ultimile analize si examinări aduse au fost in limba germana. Nu a fast o problema sa le poată interpreta. M-a surprins f. plăcut, este suverana in meseria ei. Tot respectul.

. Tufaru Eleonora a acordat 5
★★★★★
03.08.2020