Dr. Cecilia Gabriela Ghimici

Dr. Cecilia Gabriela Ghimici

Medic Primar, Hematologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

1151 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Cecilia Gabriela Ghimici

Dr. Cecilia Gabriela Ghimici este Medic Primar, Hematologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie hematologie 260 lei (programare)
Control hematologie 145 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Cecilia Gabriela Ghimici

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Tufaru Eleonora a acordat 5
★★★★★
03.08.2020

. Pichler Karl a acordat 5
★★★★★
20.08.2020
Karl Pichler. Sotul meu cetăţean austriac, a avut nevoie de o consultatie la hematologie, care a urmat prompt. Personal la receptie draguţ si amabil. D-na Dr. Cecilia Ghimici , prin modul cum te intimpină, cum i-ţi vorbeste, i-ţi creaza imediat un sentiment de incredere, relaxare, de bucurie că te afli pe mîini bune. Ultimile analize si examinări aduse au fost in limba germana. Nu a fast o problema sa le poată interpreta. M-a surprins f. plăcut, este suverana in meseria ei. Tot respectul.