Dr. Cecilia Strainu

Dr. Cecilia Strainu

Medic Dentist, Stomatologie

★★★★★

762 vizualizari

Corina Dent ,Constanta, Bd. Tomis 153, Constanta (vezi harta)

Despre Dr. Cecilia Strainu

Dr. Cecilia Strainu este Medic Dentist, Stomatologie in cadrul Corina Dent, Constanta, Bd. Tomis 153, Constanta.
„Tehnici moderne de instrumentare si obturare a canalelor radiculare” – sustinut de Dr. Liviu Dan Caminescu 2016 2. „Obturatii frontale prin tehnica stratificarii” - sustinut de Dr.Blaj Bogdan – 2017 3. „Prepararea, curatarea si obturarea spatiului endodontic – basic in endodontie” – sustinu de Dr. Camil Ianes in 2017 4. „Prepararea, curatarea si obturarea spatiului endodontic cu sisteme rotative – tips&tricks in endodontie” – sustinut de Dr. Camil Ianes in 2018 5. „Totul despre fatetele dentare” – sustinut de Dr. Ionut Branzan in 2018 6. „Protetica pe implant” – sustinut de Dr. Capraru Ciprian si Dr. Nassar Lorelei in 2018 7. "Aplicatiile PRP Plasmolifting " in Stomatologie-sustinut de DR. Ada epistatu

Servicii disponibile

Informatii clinica: Corina Dent


Clinica stomatologica Corina Dent ofera cele mai bune servicii si tratamente dentare la preturi accesibile tuturor pacientilor. Echipa de medici stomatologi cu care aceasta va intampina este una care se bazeaza exclusiv pe foarte mult profesionalism, competenta, experienta si o colaborare extraordinara cu pacientii sai facandu-i sa se simta in siguranta in aceasta clinica stomatologica. Clinica stomatologica Corina Dent este dotata in interiorul sau cu mai multe cabinete stomatologice, aparatura ultra moderna, iar medicii sai stomatologi pun la dispozitie urmatoarele servicii : implant dentar, endodontie, protetica, radiografii dentare, parodontologie, chirurgie orala etc., toate in functie de necesitatile pacientilor sai.

Parerile pacientilor despre Dr. Cecilia Strainu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.