Dr. Cezar Ionut Calin

Dr. Cezar Ionut Calin

Medic Primar, Oncologie

★★★★★

352 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol nr 5, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Cezar Ionut Calin

Dr. Cezar Ionut Calin este Medic Primar, Oncologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol nr 5, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie oncologie 390 lei (programare)
Control oncologie(dupa consult) 275 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Centrul Oncologic SANADOR este cel mai mare centru specializat in diagnosticarea si tratarea cancerului din sistemul medical privat romanesc, din punct de vedere al complexitatii serviciilor medicale.

Centrul vine in sprijinul pacientilor oncologici si a familiilor acestora in efortul lor de a invinge boala. Echipa noastra de specialisti ofera ingrijiri personalizate pentru fiecare pacient, in functie de nevoile acestuia. Fiecare caz medical este analizat amanuntit de catre o Comisie Oncologica Multidisciplinara (Tumor Board), alcatuita din medici cu experienta, din diferite arii medicale de interes. 

Pacientii pot beneficia de servicii atat in regim ambulatoriu, cat si in regim de spitalizare de zi si continua, dar si de proceduri medicale din urmatoarele domenii sau specialitati:
Oncologie medicala (inclusiv chimioterapie);
Radioterapie (radioterapie externa, stereotaxie, brahiterapie);
Medicina nucleara (radioiodoterapie, SPECT-CT, PET-CT);
Chirurgie oncologica (Centrul Oncologic SANADOR este pozitionat langa Spitalul Clinic SANADOR si ofera pacientilor posibilitatea de a beneficia de o gama larga de servicii medicale in mod sigur si eficient).

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti. 

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Cezar Ionut Calin este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Cezar Ionut Calin

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.