Dr. Cezarina Voichitoiu

Dr. Cezarina Voichitoiu

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
(0 rating-uri)

2747 vizualizari

Mediplus , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Cezarina Voichitoiu

Dr. Cezarina Voichitoiu este Medic Primar, Ecografie in cadrul Mediplus, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.


Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 425 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 270 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 300 lei (programare)
Ecografie mamara unilaterala 165 lei (programare)
Ecografie Sarcina incipienta T1 425 lei (programare)
Ecografie Sarcina T1 425 lei (programare)
Ecografie transvaginala 240 lei (programare)

Informatii clinica: Mediplus

Mediplus este un centru de excelență în sănătatea femeii și o clinică trans-disciplinară dedicată exclusiv patologiei specifice femeii, la toate vârstele. Pentru a asigura cea mai bună abordare ținând cont de particularitățile fiecărui caz, în această clinică lucrează o echipă de specialiști ce adună peste un secol de experiență locală și internațională în endocrinologie, oncologie, ginecologie și obstetrică, cu toate subdomeniile acestora. 

Suntem permanent informați cu privire la noutățile care apar în aria noastră de expertiză și menținem o campanie constantă de comunicare în sănătatea femeii prin canalele media proprii - medii de socializare, blog etc. Dorim să contribuim, astfel, nu doar la recuperarea și menținerea sănătății pacientelor noastre, dar și la o mai bună înțelegere a diferitelor aspecte în acest domeniu. Centrul vine în întâmpinarea dorinței legitime de sănătate a femeii pe toată perioada vieții - de la adolescență până la menopauza

Parerile pacientilor despre Dr. Cezarina Voichitoiu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.