Dr. Ciorbagiu Mihai

Dr. Ciorbagiu Mihai

Medic Specialist, Chirurgie generala

★★★★★

2757 vizualizari

VitaPlus Medical ,Craiova, Calea Unirii, Nr. 204, Craiova, Dolj (vezi harta)

Despre Dr. Ciorbagiu Mihai

Dr. Ciorbagiu Mihai este Medic Specialist, Chirurgie generala in cadrul VitaPlus Medical, Craiova, Calea Unirii, Nr. 204, Craiova, Dolj.


Servicii disponibile

Informatii clinica: VitaPlus Medical


Centrul medical PARC a fost inaugurat în anul 2015. Scopul investitorilor este de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern adecvat activităților medicale, dotat cu cea mai performantă tehnologie medicală. Misiunea noastră este îmbunătățirea continuă și menținerea la un standard ridicat a stării de sănătate a populației prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a răspunde cât mai bine cerințelor și nevoilor actuale. Centrul medical PARC este o instituție privată multifuncțională de diagnostic și asistență medicală, care și-a asumat o misiune, nu dintre cele mai ușoare, dar cu siguranță una dintre cele mai nobile și mai frumoase: să îngrijească trupul, mintea și sufletul pacienților săi, punându-le la dispoziție servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Parerile pacientilor despre Dr. Ciorbagiu Mihai

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.