Dr. Cirstina Elena Cristina

Dr. Cirstina Elena Cristina

Medic Specialist, Medicina generala

★★★★★

15 vizualizari

Civico ,Ramnicu Valcea, Str. Matei Basarab nr. 2, Valcea (vezi harta)

Despre Dr. Cirstina Elena Cristina

Dr. Cirstina Elena Cristina este Medic Specialist, Medicina generala in cadrul Civico, Ramnicu Valcea, Str. Matei Basarab nr. 2, Valcea.


Servicii disponibile
Consultatie medicina generala 250 lei (programare)

Informatii clinica: Civico


CIVICO este prima clinica sociala din judetul Valcea, infiintata cu scopul de a asigura asistenţă medicala profesională atat la sediul din Rm. Valcea, Str. Matei Basarab nr. 2 , bloc A3, scara B, parter, cat si la domiciliul pacientului.

Prin vizunea noastra acordam o atentie deosebita sanatatii ca drept fundamental al oamenilor si, implicit, accesului la informatii medicale si la servicii care au rolul de a intretine starea de sanatate a tuturor oamenilor, indiferent de categoria sociala careia apartin.

Misiunea noastra este sa imbunatatim si sa contribuim la starea de sanatate a pacientilor nostri, iar serviciile noastre au ca scop imbunatatirea calitatii vietii. Printre serviciile oferite se numara: consultatii medicina generala si alte specialitati, terapii psihologice copii si adulti, monitorizarea parametrilor fiziologici, administrarea medicamentelor si efectuarea tratamentelor medicale, recoltarea probelor biologice, alimentatia artificiala, micro-chirurgie si ingrijirea plagilor, servicii de infirmierie si ingrijirea pacientilor imobilizati,  educatie pentru sanatate si comunicare in scop terapeutic.

Parerile pacientilor despre Dr. Cirstina Elena Cristina

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.