Dr. Claudia Ionescu

Dr. Claudia Ionescu

Medic Primar, Diabet si boli metabolice

★★★★★

2321 vizualizari

CardioClinic , BUCURESTI, Bd. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Et. 2, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Claudia Ionescu

Dr. Claudia Ionescu este Medic Primar, Diabet si boli metabolice in cadrul CardioClinic, BUCURESTI, Bd. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Et. 2, Sector 2. Medic in cadrul Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti

Servicii disponibile
Consultatie diabet 150 lei (programare)
Consultatie nutritie 300 lei (programare)
Control diabet(dupa consult) 75 lei (programare)
Control nutritie(dupa consult) 150 lei (programare)

Informatii clinica: CardioClinic


Cardio Clinic este prima clinica privata specializata in cardiologie din Bucuresti si primul laborator privat de ecocardiografie acreditat de Societatea Europeana de cardiologie – Asociatia de imagistica cardiovasculara. Echipa medicala este formata din peste 25 de medici primari cardiologi cu peste 15 ani de experienta in spitale renumite din Bucuresti : Institutul national de boli cardiovasculare Prof CC Iliescu – Fundeni, Spitalul clinic de urgenta Floreasca si Spitalul universitar de urgenta Bucuresti. Cu o dotare tehnica de exceptie clinca ofera consultatii ( cardiologie, aritmologie – electrofiziologie, cardiologie pediatrica, cardiologie interventionala, medicina interna), ecocardiografii uzuale, cu masuratori avansate si pediatrice, ecografii doppler vasculare – artere vene membre, holtere ecg si TA , ecg de repaus si de efort.

Parerile pacientilor despre Dr. Claudia Ionescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.