Dr. Claudia Mehedintu

Dr. Claudia Mehedintu

Conferentiar Universitar, Ginecologie

★★★★★
4,50 (4 rating-uri)

3664 vizualizari

Provita , BUCURESTI, Str. Agricultori Nr.82, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Claudia Mehedintu

Dr. Claudia Mehedintu este Conferentiar Universitar, Ginecologie in cadrul Provita, BUCURESTI, Str. Agricultori Nr.82, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie + ecografie transvaginala 500 lei (programare)
Consultatie ginecologica 300 lei (programare)
Consultatie obstetricala 300 lei (programare)
Control ginecologie 220 lei (programare)
Ecografie transvaginala 230 lei (programare)

Informatii clinica: Provita

Noi suntem Provita. Înainte de a fi doctori, suntem oameni. Râdem, salutăm, și, culmea, și pe noi ne mai doare câte ceva din când în când. Și ne tratăm. Și îi tratăm și pe ceilalți așa cum ne tratăm și pe noi. Suntem suficent de mici încât să ne pese la fel de mult de fiecare pacient care ne trece pragul. Dar suntem destul de mari încât să avem cei mai buni medici și cele mai moderne dotări. Și mereu aflăm ce a apărut în plus, pentru ca să putem să oferim pacienților noștri un plus de grijă și liniștea că totul va fi bine. 

Știm că nu scriem rețetele frumos, dar ne asigurăm că iți explicăm fiecare lucru astfel încât să iți fie clar ceea ce trebuie să facem, de ce și cum te va ajuta acest lucru. Mai vrem să știi ceva despre noi, poate cel mai important aspect: ne place extrem de mult ceea ce facem. A fi doctor este o vocație, te naști cu ea, apoi este si meserie, cea pe care o înveți. Ne place să avem grijă de oameni. Să ne salutăm când facem cunostință și după aceea să ne mai dăm câte un semn și să aflăm unii despre alții că suntem bine.

Parerile pacientilor despre Dr. Claudia Mehedintu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 3
★★★★★
27.08.2020
Experienta isi slune cuvantul doar ca am platit atat ecografia cat si consultatia... Am intes si asta ca une este sa te vada la ecografie alta sa vorbeasca cu tine... Doar ca mi a raspuns doar la problema pentru care am venit.. Si asta verbal... Eu credeam ca odata ce m a vazut la ecograf macar o propozitie despre ce a vazut si tot o sa primesc... Am primit o poza.. Atat.. Si desigur tratamentul pentru problema mea.. Insa pana acum mi s a explicat ceea ce se vede la ecografie..si scris...

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.08.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.08.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.07.2020