Dr. Claudia Nica

Dr. Claudia Nica

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

11 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Claudia Nica

Dr. Claudia Nica este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.
Medic specialist cardiologie, cu experienta in tratamentul insuficientei cardiace acute in chirurgie cardiaca, anestezie terapie intensiva, bloc operator si expertizs in circulatia extracorporeala ca perfuzionist Competente: ecocardiografie transesofagiana, tehnici imagistice speciale, ecografie de stres, ecocardiografie transtoracica, ecografie Doppler vascular ?i ecografie abdominala. Arii de interes: – Evaluarea completa a pacientilor in vederea stabilirii indica?iei pentru proceduri interventionale sau in vederea chirurgiei cardiace; – Afectarea cardiaca in bolile autoimune; – Ghidarea ecocardiografica transesofagiana a procedurilor interventionale structurale (TAVI, Mitraclip, Inchidere percutana de DSA, Endoprotezare AAA).

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 385 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 630 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 630 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG + Pulsoximetrie 630 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 385 lei (programare)
Control cardiologie 200 lei (programare)
Ecografie cardiaca 330 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald

“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Claudia Nica

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.