Dr. Claudiu Coraiu

Dr. Claudiu Coraiu

Medic Specialist, Chirurgie plastica / estetica

★★★★★
5.00(9 rating-uri)

3536 vizualizari

RMN Diagnostica ,Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov (vezi harta)

Despre Dr. Claudiu Coraiu

Dr. Claudiu Coraiu este Medic Specialist, Chirurgie plastica / estetica in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile

Informatii clinica: RMN Diagnostica


Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Dr. Claudiu Coraiu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.03.2024
Un medic extraordinar, mi-a rezolvat probleme la care alti medici mi-au zis ori ca nu se rezolva, ori sa mai astept. Foarte atent sa nu ai nicio durere, foarte comunicativ, un adevarat profesionist. Recomand 1000%. Multumesc

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.09.2023
Profesionalism si incredere din partea domnului Dr. Coraiu. Explicatii clare fata de pacient.

Bogdan Ticau a acordat 5
★★★★★
10.08.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
16.03.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.03.2023
5 stele

Anonim a acordat 5
★★★★★
31.10.2022

Anna Maria Cupes a acordat 5
★★★★★
03.10.2022
Super multumita.Am avut emotii foarte mari pentru ca ce am eu am dus cu mine toata viata iar raspunsul si explicatiile date de medic au fost super.

Andreea Bondor a acordat 5
★★★★★
28.07.2022
Profesionalism,dedicație si omenie.Aproape de pacient.Recomand din tot sufletul.

Lorand Farkas a acordat 5
★★★★★
23.12.2021
Excelent.


Alte servicii din specialitatea Chirurgie plastica / estetica disponibile in acelasi judet: