Dr. Cobani Oltjon

Medic Specialist, Chirurgie plastica / estetica

★★★★★
(0 rating-uri)

38 vizualizari

0 programari

Hebra Dermatologie , BUCURESTI, Sos. Nicolae Titulescu, Nr.163, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Cobani Oltjon
Medicul Dr. Cobani Oltjon este Medic Specialist, Chirurgie plastica / estetica in cadrul Hebra Dermatologie, BUCURESTI, Sos. Nicolae Titulescu, Nr.163, Sector 1. Medic specialist chirurgie plastica estetica si microchirurgie reconstructiva Investigatii oferite: Augmentare buze - marirea si conturarea buzelor Tratamentul transpiratiei excesive cu botox Dermatologie estetica - reducerea ridurilor cu botox si acid hialuronic Domenii de expertiza: Tratamentul ridurilor cu substante de umplere si relaxante musculare Augmentare (marire) buze Tratamentul hipersudoratiei – axilare, palmare PRP (liftingul vampirilor) Lifting cu fire resorbabile Reintinerire faciala cu laser fractional CO2 Lipoliza laser Excizie cicatrici Tratamentul cicatricilor Excizie tumori cutanate, lipoame etc. Cura chirurgicala unghie incarnata Tratamentul chirurgical al urechilor decolate (otoplastia) Chirurgia fetei – Rinoplastie, Blefaroplastie, Plastia sprancenelor, Lipofilling facial, Rejuvenare cervico-faciala folosind tesut adipos, lasere si PRP Chirurgia siluetei – Lipoaspiratie, Abdominoplastie, Lifting coapse, Lifting brate Chirurgia sanului – Augmentare mamara cu implant siliconic, Mamopexie (ridicare sani cu sau fara implant), Mamoplastie reductionala ( micsorare sani), Reconstrucie mamara cu sistem BRAVA, Tratamentul chirurgical al mameloanelor invaginate Plastie labiala ( labii minor)

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica
Hebra Dermatologie” este o Clinica de Dermatologie care functioneaza din anul 2008. Este un serviciu condus si administrat de medici dermatologi si dedicat exclusiv serviciilor de dermatologie, estetica si venerologie, ceea ce are ca rezultat o centrare a activitatii in sfera tratamentelor bolilor de piele, infrumusetare si a bolilor cu transmitere sexuala. 

Aparatura folosita este una de ultima generatie si toate procedurile sunt efectuate in conditii de sterilitate si curatenie deosebite, standarde care sunt auditate in mod regulat. Din momentul in care deveniti pacientul nostru, beneficiati de servicii post consultatie. Scopul acestora este acela de a comunica rezultatele si de a identifica probleme sau ingrijorari legate de tratament – modul in care il procurati sau neintelegeri cu privire la administrare. 

Pentru aceasta ne puteti consulta telefonic sau, ideal, prin formularul online. Puteti cere un rezumat al consultatiei sau o scrisoare pentru medicul de familie, care va poate fi expediata si dumneavoastra. Va rugam, pe cat posibil, sa va exprimati interesul in acest sens inaintea consultatiei. Pentru a ne putea dezvolta in permanenta serviciile oferite va incurajam sa ne sugerati aspecte care ar putea fi imbunatatite sau lucruri care v-au surprins placut, prin formularul de satisfactie aflat la receptie.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.