Dr. Codrut Barbuceanu

Dr. Codrut Barbuceanu

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1185 vizualizari

Q Med , BUCURESTI, Str. Iarba Campului Nr.2, Sector 4(vezi harta)

Despre Dr. Codrut Barbuceanu

Dr. Codrut Barbuceanu este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Q Med, BUCURESTI, Str. Iarba Campului Nr.2, Sector 4.


Servicii disponibile
Consultatie stomatolgie 50 lei (programare)
Control stomatologie 30 lei (programare)

Informatii clinica: Q Med

Prima clinica a grupului de cabinete Q Med privind importanta, pozitionarea si marimea, Clinica Q Med Brancoveanu detine 5 scaune stomatologice, unde activeaza 14 medici stomatologi. Alaturi de colectivul de stomatologie generala se afla echipa specializata pe ortodontie, chirurgie, endodontie, stomatologie pediatrica si implantologie. In plus, medicii nostrii stomatologi au competenta in pedodontie. 

Prin urmare, copiii sunt pacientii nostri preferati, iar colaborarea cu ei este placuta si facila. Clinica dispune de aparatura de radiologie, astfel ca pacientii beneficiaza de serviciul de radiologie dentara pe loc, iar diagnosticul este pus rapid, corect si complet. Impreuna cu Q Med Brancoveanu 2 (etajul 1) vom oferi cel mai mare centru stomatologic din Sectorul 4, avand toate specialitatile stomatologice intr-un singur loc. In cadrul clinicii Q Med Brancoveanu tratamentele dentare au un singur principiu: STOMATOLOGIE FARA DURERE!

Parerile pacientilor despre Dr. Codrut Barbuceanu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.