Dr. Codruta Dijmarescu

Dr. Codruta Dijmarescu

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

619 vizualizari

Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Codruta Dijmarescu

Dr. Codruta Dijmarescu este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 200 lei (programare)
Consultatie obstetricala 200 lei (programare)
Consultatie online Ginecologie 200 lei (programare)
Ecografie transvaginala 220 lei (programare)
Ecografie transvaginala 220 lei (programare)

Informatii clinica: Intermedicas

INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia. Serviciile noastre includ diagnosticare si tratament medical, precum si solutii medicale integrate si personalizate. Intermedicas dezvolta constant un portofoliu de specializari medicale de nisa precum chiropractica, nimfoplastia sau aritmologia. 

 Medicii nostri dispun de experienta si pregatirea necesara pentru solutionarea oricarei probleme medicale, indiferent de gravitatea acesteia. Intermedicas dispune de parteneriate cu peste 50 de spitale, centre universitare, dar si institutii medicale private prin intermediul carora pacientii beneficiaza de accesul rapid si neingradit la servicii medicale de top. Misiune Obiectivul Intermedicas este de a le oferi pacientilor solutii complete de investigatii, tratament si logistica la cele mai experimentate institutii de profil din intreaga lume, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. 

Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Romania. Viziune Zi de zi, medicii Intermedicas sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii sai. Gasirea rapida a tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate, intelegerea pe deplin a tuturor implicatiilor, dar si cladirea unei punti de comunicare in relatia doctor-pacient sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale clinicii noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Codruta Dijmarescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Mistorache Dorina a acordat 5
★★★★★
07.01.2021
Foarte buna 😘 o doctora de milione

Ionescu Anca a acordat 5
★★★★★
01.03.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.02.2021
Un om tanar si de excepție; un doctor cum rar întâlnești: apropiat, sufletist, ancorat la problemele pacientului. Intr-un cuvant, totul de nota 10! Recomand cu drag! Consu 4 dec 2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.02.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.12.2020