Dr. Codruta Nicolita

Dr. Codruta Nicolita

Medic Specialist, Medicina interna

★★★★★
5.00(1 rating)

1557 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Codruta Nicolita

Dr. Codruta Nicolita este Medic Specialist, Medicina interna in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Codruta Nicolita este Medic Specialist, Medicina interna in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie medicina interna 330 lei (programare)
Control medicina interna(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Codruta Nicolita

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Andrei Hotea a acordat 5
★★★★★
27.11.2019
Doamna doctor s-a comportat exemplar și a dat dovada de solicitudine! Mi-a acordat un timp destul de lung, m-a ascultat cu atenție și mi-a oferit sfatul și îndrumarea necasara! Medic SPECIALIST, pe bune!