Dr. Cojocaru Adriana

Dr. Cojocaru Adriana

Medic Specialist, Medicina generala

★★★★★
3.00(1 rating)

2371 vizualizari

Medsana , BUCURESTI, Bd. Primaverii Nr. 9, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Cojocaru Adriana

Dr. Cojocaru Adriana este Medic Specialist, Medicina generala in cadrul Medsana, BUCURESTI, Bd. Primaverii Nr. 9, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Medsana


Inca de la deschidere, in 2005, Clinica Medsana Primaverii ofera toate serviciile medicale la aceleasi standarde inalte de calitate si operativitate specifice Medsana. Rezolvarea problemelor de sanatate cu care se prezinta pacientii clinicii necesita rapiditate si eficienta in diagnosticarea si tratarea afectiunilor, obiectiv la care contribuie si faptul ca mai mult de jumatate din analizele efectuate primesc rezultatul in aceeasi zi cu recoltarea. Medsana este una dintre putinele clinici private din Bucuresti care ofera clientului acest avantaj, care se datoreaza managementului si dotarii tehnologice a laboratorului propriu. Accesul clientilor Medsana la toate specialitatile si investigatiile necesare in cadrul aceleiasi clinici, alaturi de rapiditatea si siguranta diagnosticului, permit atingerea nivelului de calitate si operativitate urmarit de Centrul Medical Medsana. Personalul medical si cel administrativ, pregatite la cele mai inalte standarde profesionale, depun toate eforturile ca problemele de sanatate ale clientilor centrului sa fie rezolvate operativ. Avand la dispozitie peste 15 cabinete medicale si spatii pentru imagistica dotate cu aparatura medicala de ultima generatie, personalul Medsana actioneaza cu respect si solicitudine in atmosfera specifica relaxanta a centrului, pentru mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor nostri.

Parerile pacientilor despre Dr. Cojocaru Adriana

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 3
★★★★★
14.06.2021
Nu stiu cum sa spun dar ceva ciudat fiind o specialitate de medicina generala credeam ca voi fi consultat (adica o tensiune ,o ascultare a plămânilor,nu stiu ceva )cat de cat o atentie mai sporita fata de pacient,o gramada de bani dati si cam nimic decat o trimiteresa fac niste analize pe care le-am cerut tot eu,credeam ca la particular e ceva mai deosebit dar tot o nataie de joc la fel ca si la stat,sa le dai bani cat de multi si atat