Dr. Colin Teleianu

Dr. Colin Teleianu

Medic Specialist, Medicina de familie

★★★★★
5.00(1 rating)

5346 vizualizari

Colegiul Pacientilor , BUCURESTI, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Colin Teleianu

Dr. Colin Teleianu este Medic Specialist, Medicina de familie in cadrul Colegiul Pacientilor, BUCURESTI, Bucuresti.

Cu peste 12 ani de experienta in domeniul medical, dar si in asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca, dr. Colin Teleianu ofera consultatii de medicina generala la domiciliul pacientilor, precum si consultatii de telemedicina, cu scopul monitorizarii starii de sanatate, in special al afectiunilor cronice, acordarea de prescriptii medicale si investigatii suplimentare. In ultimii ani a tratat cu succes plagi cronice complicate (ulcere de decubit, ulcere de gamba, plagi ale piciorului diabetic, arsuri, escare), avand o vasta experienta in domeni si folosind metode noi de tratament.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Colegiul Pacientilor


Colegiul Pacientilor este o organizatie non-profit, cu reprezentativitate nationala, infiintata in 2015 cu scopul de a contribui la imbunatatirea accesului cetatenilor la servicii de sanatate si educatie medicala.


Cu personal calificat si cu vasta experienta in domeniu oferim servicii de ingrijire medicala individualizata pentru pacienti de toate varstele care intampina dificultati in a se deplasa la un centru medical sau care aleg sa fie ingrijiti acasa:


• Consultatii medicale la domiciliu

• Telemedicina

• Asistenta si ingrijiri medicale la domiciliu(tratamente, perfuzii, injectii, pansament escare, sonda

urinare, etc)

• Recoltare analize medicale la domiciliu

• Testari COVID 19 la domiciliu (Test PCR si test rapid Antigen)

• Consiliere psihologica la domiciliu

• Avize psihologice( pentru Comisia de Handicap, Adoptie)


Serviciile medicale la domiciliu sunt disponibile in Bucuresti si in zonele limitrofe.


Parerile pacientilor despre Dr. Colin Teleianu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

ivan Nicolae a acordat 5
★★★★★
12.04.2024
Dr. Colin Teleianu m-a surprins cu multitudinea de cunoștințe în toate domeniile medicale. Consultația a fost foarte agreabilă, și am primit răspunsuri la toate întrebările mele cu toate că la vârsta mea de 90 ani am multe suferințe medicale. Este un medic de excepție și îi foarte mulțumesc pentru răbdarea pe care a avut-o asupra suferințelor mele.


Alte servicii din specialitatea Consultatii online disponibile in acelasi judet: