Constantin Grama

Constantin Grama

Psiholog, Psihologie

★★★★★

645 vizualizari

Clinica Aproape , BUCURESTI, Str. Poiana Narciselor, nr. 5, Sector 1 (vezi harta)

Despre Constantin Grama

Constantin Grama este Psiholog, Psihologie in cadrul Clinica Aproape, BUCURESTI, Str. Poiana Narciselor, nr. 5, Sector 1.

Peste 8 ani am fost psihoevaluator in cadrul unei organizatii recunoscute international unde am evaluat si consiliat o anumita categorie a celor cu CES (Cerinte Educative Speciale) – copiii supradotati. Alti 3 ani am lucrat intr-o organizatie de cercetare clinica (CRO) concentrata pe studii clinice predominant in zona de dezvoltare a unor medicamente pentru indicatii psihiatrice si neurologice, iar printre alte atributii ma ocupam de instruirea echipelor de studiu cu privire la modalitatea de aplicare si scorare a tuturor testelor psihologice folosite in studiile clinice desfasurate. In anii recenti m-am axat pe logopedie. Consider ca rezultatele obtinute in acest domeniu sunt rezultate obtinute ”pe viata”, satisfactia fiind deosebita cand constientizezi ca acel copil sau adult ce-si incheie terapia logopedica nu o sa mai aiba nevoie niciodata de interventie in acesta ramura psihopedagogica.

 

Licentiat in Psihopedagogie Speciala si Asistenta Sociala, in cadrul Universitatii Bucuresti

Masterat ”Educatie integrata”din cadrul Universitatii Bucuresti

Atestate de libera practica eliberate atat de Colegiul Psihologilor din Romania cat si de Colegiul National al Asistentilor Sociali

 

Experienta practica:

Logopedie pentru copii si adulti


Servicii disponibile

Informatii clinica: Clinica Aproape


Clinica Aproape este locul unde cu o echipa de specialisti, cu multa experienta si preocupati la randul lor de sanatatea lor emotionala si de capacitatea de a avea relatii sanatoase, suntem alaturi de cei care vor sa devina oameni mai buni si sa construiasca relatii si comunitati sanatoase emotional. Noi, în cadrul Clinicii Aproape, ne propunem să luăm parte la dezvoltarea, transformarea, explorarea, (re)structurarea fiecărui client, într-o manieră cât mai sănătoasă, armonioasă și să trecem împreună din paradigme restrictive în unele mai stimulative, pentru a îl ajuta pe acesta să se elibereze de convingeri limitative sau de credințe magice și pentru a avea parte de experiențe cu cât mai mult sens

Alături de profesioniști în sănătate emoțională, îți poți oferi acest cadru și timp să vorbești despre tine, îți poți explora frica de a exprima diferite emoții și experiențe vechi, îți poți accepta din vulnerabilități, îți poți acorda șansa de a te retrage pentru a te regăsi, îți poți găsi curajul de a procesa ceea ce simți cu adevărat și toate acestea pentru a te acorda clipa de clipa la tine, la celălalt și la relație.
Noi credem că fiecare om e valoros doar pentru că există, iar restul e un plus pe care îl adăugăm pe măsură ce creștem și ne dezvoltăm.
Viziunea noastră pune în centru valorile și resursele aflate în interiorul fiecăruia și credem că doar accesându-le putem fi bine cu noi, putem fi bine cu ceilalți. Cu toții suntem oameni și avem nevoie unii de alții, avem nevoie să funcționăm ca un trup întreg și sănătos pentru a reuși să depășim obstacolele și evenimentele majore din viață. Pentru asta sunt medici, educători, artiști, patiseri, zidari, ingineri, biologi, sudori, It-iști, psihologi, dansatori, librari etc etc. 
Credem în puterea de a iubi și de a fi iubit, de a fi aproape unii pentru ceilalți când ne este greu, dar și de a împărtăși și celebra reușitele. Doar astfel se pot clădi relații care au ca fundament siguranța, asumarea propriilor vulnerabilități, încrederea, cooperarea și transformarea. În final, comunități care cred și asigură cadrul de siguranță și relevanță pentru sănătatea emoțională a fiecărui membru.
De multe ori, e mult mai firesc și mai la îndemână să rămânem neajutorați, să continuăm să îngropăm sau plasăm nefericirile pe unde apucăm. „Firesc și mai la îndemână”, pentru că starea noastră de bine nu ni se întâmplă de la sine, ci implică efort, angajament și înțelepciune. Iar asta poate cere timp, exercițiu și de multe ori un suport extern.
Fiecare avem un trecut, dar nu mai trăim acolo. În puterea, alegerea și decizia noastră este modul în care construim zi de zi viitorul pe care ni-l dorim! Noi am înțeles că este important să ne luăm răgazul de a ne privi cu atentie și de a avea curaj să căutăm ajutor acolo unde nu reușim să evoluăm singuri, fără să simțim ca acest lucru înseamnă o slăbiciune.

Acum, poate mai mult decat oricând, sănătatea mentala și emoțională a fiecărui om este pusă la încercare. Trăim intr-o societate în care avem nevoie cu toții de mult sprijin pentru a ne menține sau recăpăta starea de bine, confortul cu propria persoana și cei din preajma noastră. 
Clinica Aproape, modul nostru de a fi aproape de tine!

Parerile pacientilor despre Constantin Grama

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.