Dr. Constantin Virgil Gingu

Medic Primar, Urologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

893 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Constantin Virgil Gingu
Dr. Constantin Virgil Gingu este Medic Primar, Urologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie urologie 330 lei (programare)
Control urologie 145 lei (programare)

Informatii clinica

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.02.2020
Medic excelent, vizita benefica, dar si costisitoare

Emil Prisacaru a acordat 5
★★★★★
31.01.2020
Vizita a decurs într-un mod profesional si prietenos în ce ia ce priveste stabilirea etapelor de investigație și tratament. Toată stima pentru dl. Dr. Virgil Constantin Gingu, pentru modul in care ascultă si îndruma pacientul!

Dan Florian a acordat 5
★★★★★
07.02.2020
Cele mai bune aprecieri profesionale si umane!