Dr. Constantinescu Dana Maria

Dr. Constantinescu Dana Maria

Medic Primar, Medicina de familie

★★★★★

11892 vizualizari

Mediclass , BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5 (vezi harta)

Despre Dr. Constantinescu Dana Maria

Dr. Constantinescu Dana Maria este Medic Primar, Medicina de familie in cadrul Mediclass, BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5. Medic Primar Medicina de Familie Director Medical Mediclass Doctorand in Gastroenterologie Supraspecializare: Laserterapie de joasa frecventa Membru in Asociatia Romana pentru Studiul Durerii Membru in Asociatia Romana de Homeopatie Membru in Asociatia pentru Medicina Sexualitatii din Romania Membru in Asociatia Mondiala a Profesionistilor in Sanatate (Londra) Membru in Comitetul Editorial al International Journal of Medicine (Londra) Membru in Comitetul de Etica al Academiei Internationale pentru Servicii Educationale (Londra) Competenta: Ecografie Generala si Homeopatie

Servicii disponibile
Consultatie medicina familie 200 lei (programare)
Consultatie medicina generala 200 lei (programare)
Control medicina generala(dupa consult) 150 lei (programare)

Informatii clinica: Mediclass


Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Parerile pacientilor despre Dr. Constantinescu Dana Maria

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.