Dr. Corina Cilcic

Dr. Corina Cilcic

Medic Primar, Pediatrie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

326 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Corina Cilcic

Dr. Corina Cilcic este Medic Primar, Pediatrie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3. Medicul Corina Cilcic este Medic Primar, Pediatrie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Corina Cilcic

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.03.2020
Un medic deosebit! Profesionalism la maximum!

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.02.2020