Dr. Corina-Cristina Nedelcu

Dr. Corina-Cristina Nedelcu

Medic Primar, Medicina interna

★★★★★
5,00 (22 rating-uri)

4888 vizualizari

Centrul Medical Monza , BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Corina-Cristina Nedelcu

Dr. Corina-Cristina Nedelcu este Medic Primar, Medicina interna in cadrul Centrul Medical Monza, BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie medicina interna 250 lei (programare)
Control medicina interna 100 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 250 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 200 lei (programare)
Ecografie abdominala 250 lei (programare)
Ecografie pelvis 200 lei (programare)
Ecografie pelvis 200 lei (programare)
Ecografie tiroida 120 lei (programare)
Ecografie tiroida 120 lei (programare)
Ecografie tiroida 120 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Monza

De ce să alegi Spitalul Monza? Standarde de excelență dedicate pacienților Spitalul Monza, parte din grupul “Policlinico di Monza” ce însumează zece spitale din Italia, este specializat în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanță. 

Spitalul Monza a fost gândit ca proiect medical în centrul preocupărilor căruia se află pacientul și nevoile acestuia. Astfel, de la început, au fost create circuite speciale pentru pacienți și pentru personalul medical. Pornind de la această viziune, Spitalul Monza a creat un ambient familial, sigur și confortabil pentru pacienți, și un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și profesionist pentru personalul medical. 

Apartenența la un grup internațional înseamnă accesul Spitalului Monza la peste 20 de ani de expertiză și inovație în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre internaționale de prestigiu. În plus, colaborarea permanentă între medicii grupului face posibilă realizarea anumitor intervenții cu grad mare de dificultate sau în premieră pentru România. Specialiști aproape de oameni 

În Spitalul Monza, pacienții se bucură de toată atenția din partea unor doctori cu reputație în medicina românească. În oricare dintre centrele specializate ale acestui spital medicii sunt dedicați nu doar profesiei, ci mai ales oamenilor de care au grijă. Experiența și competența specialiștilor din cadrul Spitalului Monza sunt obținute atât prin stagii de practică în mari centre universitare din țară și din străinătate, cât și prin cazuistica complexă cu care s-au confruntat. 

Astfel, în România, anumite intervenții pot fi realizate doar la Spitalul Monza. Îngrijire multidisciplinară complexă Spitalul Monza acoperă toată aria de specialități necesare tratării pacientului, oferind atât servicii de diagnostic și tratament, cât și de recuperare medicală. Această continuitate a îngrijirii medicale permite monitorizarea evoluției pacientului nu numai în faza pre și post-operatorie, ci și în faza de recuperare, când pot apărea complicații particulare, situații în care medicii pot să intervină rapid. Mai mult, complexitatea tratamentelor garantează asistența medicală pentru toate complicațiile pacientului, nefiind necesar transferul pacienților în alte structuri medicale. 

Scopul acestui tip de îngrijire medicală este recuperarea rapidă a pacientului, care se poate reintegra astfel în viața de familie și își poate relua, în condiții normale, activitățile de zi cu zi. Tehnologie performantă Grupul “Policlinico di Monza” reprezintă un centru de referință în Europa de Est în ceea ce privește dotarea cu aparatură de top, marca celor mai renumiți producători în domeniul medical, lideri mondiali în tehnologia medicală. Astfel, competența specialiștilor noștri este susținută de cea mai avansată tehnologie existentă pe piață în radiologie – imagistică, cardiologie, neurologie, ecografie, monitorizare, anestezie și terapie intensivă (ATI).

Parerile pacientilor despre Dr. Corina-Cristina Nedelcu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Pristavu Geovana a acordat 5
★★★★★
02.03.2021
Minunata doamna doctor !

Anonim a acordat 5
★★★★★
29.09.2021
La triaj la intrare ,cei de acolo,sunt nervosi si agresiv verbal.Inadmisibil.Recomand control psihiatric.Medicii si la programare,excelent.

FROLA MAURO a acordat 5
★★★★★
29.04.2022
Dna Doctor Nedelcu este ca deobicei exceptionala… Brava!

gavrila Claudia a acordat 5
★★★★★
15.07.2021
Nota 10 pentru Dna Doctor Nedelcu!

Ecaterina Craiu a acordat 5
★★★★★
12.07.2021
O parere foarte buna, doamna doctor o dulceata de om si profesionist. Va multumesc!

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.08.2021
Totul la superlativ !

Geoargeta Barbu a acordat 5
★★★★★
16.07.2021
Exceptional

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.10.2021
Un docteur un foarte bun Explică foarte clar, iar consultația este foarte amănunțită lucrurile sunt privite din toate punctele de vedere și pleci din cabinet liniștit și cu un plan de tratament foarte clar

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.02.2022
Mulțumiri Dna doctor Nedelciu Corina

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.12.2021
Foarte mulțumit, recomand cu încredere!!

Elena Costache a acordat 5
★★★★★
12.11.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.12.2021

Dan-Nicolae Apolzan a acordat 5
★★★★★
25.02.2022
Am fost tratat foarte profesionist. Remarca mea e de 5 stele, adica maxim. Dan Apolzan

CARUNTU VIORICA a acordat 5
★★★★★
31.03.2022
Am fost deosebit de multumita de dna doctor Nedelcu care este profesionista si o minune de om .Amabila cu grija fata de pacient ,competenta ce mai o dulceata de om .

Elena Belega a acordat 5
★★★★★
21.10.2020
Un om foarte cald, bland, stapan pe specialitatea sa

Ana Cristian a acordat 5
★★★★★
15.09.2021
Profesionalism desăvârșit! Meticulozitate si seriozitate pe tot parcursul consultului. Un medic cu multă empatie fata de pacient atât in timpul consultului cât si in explicarea rezultatelor investigațiilor. Recomand cu caldura.

Antonela Rosu a acordat 5
★★★★★
09.03.2022

Amalia Leca a acordat 5
★★★★★
28.01.2022

Pristavu Geovana a acordat 5
★★★★★
02.03.2021
Minunata doamna doctor !

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.05.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.10.2021
Perfect

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.03.2022