Dr. Corina Gica

Dr. Corina Gica

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★

32925 vizualizari

Nativia , BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Corina Gica

Dr. Corina Gica este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Nativia, BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1.
Dr. Corina Gica este medic primar obstretica-ginecologie . Prin activitatea sa profesionala a dobandit competente in fertilizarea in vitro si infertilitatea cuplului, histeroscopie, ecografie ginecologica Doppler cu reconstructie 3D si planificare familiala. A efectuat stagii de supraspecializare in reproducerea umana asistata (fertilizare in vitro) la Spitale Universitare din Bruxelles precum UZ Brussel si Cliniques Universitaires Saint-Luc.

Pentru Corina empatia reprezinta unul din atributele cheie ale unui specialist de medicina reproductiva, ceea ce reduce gradul de stres al pacientilor asigurandu-le confortul psihic, atat de necesar succesului terapeutic.

Corina considera foarte valoroasa implicarea pacientilor in demersul terapeutic deoarece domeniul infertilitatii in cuplu necesita o comunicare deschisa precum si o informare continua a pacientilor. Caracterul ei optimist, reusitele cazurilor la care a contribuit si experienta acumulata creeaza premisele unei experiente medicale confortabile.

Supraspecializare
Reproducere umana asistata (Spitalele Universitare UZ si Saint Luc, Belgia)

Competente
Fertilizare in vitro si infertilitatea cuplului
Ecografie ginecologica Doppler
Colposcopie
Planificare familiala

Servicii disponibile
Consultatie + ecografie sarcina 460 lei (programare)
Consultatie + ecografie transvaginala 600 lei (programare)
Consultatie + test Papanicolau 500 lei (programare)
Consultatie ginecologica 300 lei (programare)
Consultatie infertilitate 410 lei (programare)
Consultatie obstetricala 300 lei (programare)
Control ginecologie(dupa consult) 220 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 (Morfologie fetala) 650 lei (programare)
Ecografie transvaginala 300 lei (programare)
Ecografie transvaginala 300 lei (programare)
Extractie sterilet 300 lei (programare)
Montare sterilet (sterilet neinclus) 460 lei (programare)
Test Babes Papanicolau in mediu lichid 200 lei (programare)

Informatii clinica: Nativia


Suntem medici specializati în obstetrică și ginecologie. Suntem empatici, comunicativi și onești. Suntem profesioniști și accesibili. Medicii noștri, supraspecializați pe diferite ramuri în obstetrică-ginecologie, au un singur obiectiv comun: sănătatea ta. În munca pe care o depunem zi de zi suntem ghidați de aceleași valori și viziuni, facem totul cu profesionalism și pasiune, sub atenta îndrumare a Prof. Dr. Gheorghe Peltecu.
Atmosfera din clinica noastră este una caldă și calmă, creată special pentru confortul tău. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim sunt la cea mai înaltă calitate pentru tine. Desigur, avem medici cu o experiență foarte vastă, cu renume și reputație foarte bune. Da, avem și medici tineri, foarte pasionați de ceea ce fac și ne mândrim cu aceștia. Toți au studii și experiență internaționale, dar și diferite supraspecializări, ceea ce ajută să îți oferim servicii complete de obstetrică și ginecologie. Împreună suntem echipa Nativia, experți în obstetrică-ginecologie


Parerile pacientilor despre Dr. Corina Gica

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.