Corina Nedescu

Corina Nedescu

Psiholog, Psihologie

★★★★★
(0 rating-uri)

274 vizualizari

Civico , Ramnicu Valcea, Str. Matei Basarab nr. 2, Valcea(vezi harta)

Despre Corina Nedescu

Corina Nedescu este Psiholog, Psihologie in cadrul Civico, Ramnicu Valcea, Str. Matei Basarab nr. 2, Valcea.


Servicii disponibile
Consultatie psihologie 100 lei (programare)
Consultatie psihoterapie 100 lei (programare)
Control psihologie 100 lei (programare)
Evaluare dezvoltare personala copii 100 lei (programare)
Psihoterapie adulti 100 lei (programare)
Psihoterapie copii 100 lei (programare)

Informatii clinica: Civico

CIVICO este prima clinica sociala din judetul Valcea, infiintata cu scopul de a asigura asistenţă medicala profesională atat la sediul din Rm. Valcea, Str. Matei Basarab nr. 2 , bloc A3, scara B, parter, cat si la domiciliul pacientului.

Prin vizunea noastra acordam o atentie deosebita sanatatii ca drept fundamental al oamenilor si, implicit, accesului la informatii medicale si la servicii care au rolul de a intretine starea de sanatate a tuturor oamenilor, indiferent de categoria sociala careia apartin.

Misiunea noastra este sa imbunatatim si sa contribuim la starea de sanatate a pacientilor nostri, iar serviciile noastre au ca scop imbunatatirea calitatii vietii. Printre serviciile oferite se numara: consultatii medicina generala si alte specialitati, terapii psihologice copii si adulti, monitorizarea parametrilor fiziologici, administrarea medicamentelor si efectuarea tratamentelor medicale, recoltarea probelor biologice, alimentatia artificiala, micro-chirurgie si ingrijirea plagilor, servicii de infirmierie si ingrijirea pacientilor imobilizati,  educatie pentru sanatate si comunicare in scop terapeutic.

Parerile pacientilor despre Corina Nedescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.