Dr. Corina Nour

Dr. Corina Nour

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★

4182 vizualizari

Prosana Medical Center ,Constanta, Str. Ion ratiu, Nr.113 (vezi harta)

Despre Dr. Corina Nour

Dr. Corina Nour este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Prosana Medical Center, Constanta, Str. Ion ratiu, Nr.113.


Servicii disponibile
Consultatie + ecografie + Papanicolau 565 lei (programare)
Consultatie + ecografie transvaginala 450 lei (programare)
Consultatie + test Papanicolau 405 lei (programare)
Consultatie ginecologica 250 lei (programare)
Consultatie obstetricala 250 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)

Informatii clinica: Prosana Medical Center


Prosana Medical Center s-a infiintat in 2002 la Constanta, fiind printre primele clinici private la standarde europene din oras. Domeniile noastre principale de activitate sunt Obstetrica-Ginecologia, inclusiv Asistenta Nasterii si Dermatologia cu partea ei de Medicina Estetica si Venerologie. Mai puteti beneficia de servicii de Chirurgie Generala, Proctologie, Genetică Medicală si Psihologie. 

Pentru cazurile complexe, sau cu patologie asociata, medicul nostru ginecolog sau dermatolog colaboreaza cu colegi de toate specialitatile si laboratoare de analize medicale, astfel incat demersul nostru pentru recâștigarea sanatatii dumneavoastra sa fie cat mai complet si satisfacator. La fiecare vizita, va intampinam cu atentie si profesionalism, pentru a va tratata problemele de sanatate si a va consilia despre metoda optima de imbunatatire a calitatii vietii dumneavoastra. 

La Prosana veti intalni abordarea atenta si competenta a fiecareia dintre nelinistile dumneavoastra. De ce noi? Pentru ca noi avem atuuri cu care ne mandrim. Misiunea noastra : sa va ajutam sa va simtiti MAI BINE ! Valorile noastre : competenta, seriozitate, onestitate. Sunteti important pentru noi! Va asteptam!

Parerile pacientilor despre Dr. Corina Nour

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.