Dr. Corina-Teodora Catalu

Dr. Corina-Teodora Catalu

Medic Specialist, Oftalmologie

★★★★★
4.50(2 rating-uri)

1559 vizualizari

Lotus-Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Corina-Teodora Catalu

Dr. Corina-Teodora Catalu este Medic Specialist, Oftalmologie in cadrul Lotus-Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie copii > 7ani 200 lei (programare)
Consultatie oftalmologie + prescriere ochelari 210 lei (programare)
Consultatie oftalmologie adulti 200 lei (programare)
Control oftalmologie adulti(dupa consult) 150 lei (programare)
Injectii subconjuctivale 70 lei (programare)
Permietrie computerizata (ambii ochi) 170 lei (programare)
Permietrie computerizata (un ochi) 90 lei (programare)
Prescriere ochelari 70 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus-Med


Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Medicul Dr. Corina-Teodora Catalu este disponibil si in urmatoarele locatii:


Lotus-Med Tunari
Adresa: Str. Tunari nr. 44, Sector 2, Bucuresti


Parerile pacientilor despre Dr. Corina-Teodora Catalu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 4
★★★★★
24.01.2023
Domnișoara doctor a fost foarte ok, profesionista și ne-a răspuns la toate întrebările. Am scazut o stea pentru că a trebuit să plătim pentru prescripție ochelari, deși am venit cu bilet.iar programarea a fost pentru consult + prescripție.

Catalin Ion Voicu a acordat 5
★★★★★
08.12.2022
Excellent medic! Foarte atenta la problemele pacienților și foarte cunoscătoare!