Dr. Cornelia Ciubotaru

Dr. Cornelia Ciubotaru

Medic Specialist, Reumatologie

★★★★★
5.00(9 rating-uri)

4562 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3 (vezi harta)

Despre Dr. Cornelia Ciubotaru

Dr. Cornelia Ciubotaru este Medic Specialist, Reumatologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Deschisa in anul 2001, clinica SANADOR Decebal s-a remarcat inca din primul an prin profesionalismul echipei medicale si tehnologia medicala utilizata. Inca de la inceputul activitatii, clinica si-a extins gama de servicii si echipa de medici pentru a raspunde nevoilor pacientilor in mod eficient si prompt.

In plus, SANADOR vine in sprijinul celor interesati sa aiba un medic de familie aproape de casa sau de serviciu, asigurand servicii de medicina de familie in Clinica SANADOR Decebal, intr-un mediu profesionist. Pacientii pot accesa cu usurinta servicii medicale conexe, precum: imagistica, analize medicale sau consultatii de specialitate.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Cornelia Ciubotaru este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1

SANADOR Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Cornelia Ciubotaru

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Aurics Pivniceru a acordat 5
★★★★★
11.02.2024
5 - Excelent! Sunt foarte multumita de calitatea serviciilor, profesionalismul medicului care m-a consultat, atentia cu care am fost ascultata, capacitatea empatica si calitatile umane deosebite ale D-nei doctor reumatolog Cornelia Ciubotaru.

Daniela Nicolae a acordat 5
★★★★★
19.05.2023

savulescu adrian a acordat 5
★★★★★
08.10.2022
Excelent

Dan Tanase a acordat 5
★★★★★
08.04.2022
Excelent consult. Multumesc doamnei doctor, foarte mult pentru grija si atentia acordata

Anonim a acordat 5
★★★★★
01.07.2021
Excelent!

Victoria-Constantina Chirca a acordat 5
★★★★★
26.06.2021
Dna dr e un medic deosebit: un foarte bun profesionist in domeniu și as putea spune că este și un bun psiholog. Am avut parte de un consult amănunțit, cu toate explicațiile necesare, a observat chiar înainte de consultație unele probleme pe care le aveam, nici nu apucasem sa vorbesc despre ele, m-a surprins într-un mod plăcut prin pregătirea, implicarea și atitudinea umană de care a dat dovadă. Am doar cuvinte de mulțumire și apreciere fata de doamna Dr. și o recomand cu multa incredere.

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.11.2020

. Anghel Ionel Paraschiv a acordat 5
★★★★★
25.06.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.05.2020
Doman doctor este foarte drăguță și a analizat în detaliu problema pe care o am.