Dr. Cornelia Iordache

Dr. Cornelia Iordache

Medic Primar, Pediatrie

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

2235 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Cornelia Iordache

Dr. Cornelia Iordache este Medic Primar, Pediatrie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1. Medicul Cornelia Iordache este Medic Primar, Pediatrie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie generala pediatrica 295 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Cornelia Iordache

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Adrian Sasu a acordat 5
★★★★★
14.01.2020
Vom reveni la dna doctor Iordache Cornelia cu mare drag.

Brezeanu Dominic Nicolas Daniel a acordat 5
★★★★★
27.04.2022
Foarte bine.Nota 10

Victor Andrei Pahontu a acordat 5
★★★★★
10.11.2021
Recomand cu incredere !

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.02.2021
Doamna doctor Cornelia Iordache este îngerul lui Dumnezeu trimis sa aiba grija de copii. Este o femeie ata de blândă, iubitoare si buna cu copiii încât nu ai vrea sa mai pleci din cabinetul dansei.