Dr. Cosmin Mihai

Dr. Cosmin Mihai

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

3997 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Cosmin Mihai

Dr. Cosmin Mihai este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Cosmin Mihai este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 340 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Cosmin Mihai este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Cosmin Mihai

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Nedelcu Ecaterina a acordat 5
★★★★★
03.01.2023
Un medic deosebit, de un profesionalism desavarsit, empatic, cu grija fata de pacient.

Florin Nitu a acordat 5
★★★★★
03.05.2022
Profesionist ca intotdeauna

Cătălin Nichita a acordat 5
★★★★★
09.02.2021
Domnul doctor Cosmin Mihai este un medic care te mulțumește din toate punctele de vedere: in primul rând este OM, profesionist, are răbdare cu pacienții explicandu-le pe îndelete tot ce trebuie si pe înțelesul omului. Este acel medic la care mergi cu încredere și de la care pleci lămurit!!! Felicitări domnului doctor!!!

Anca Elisabeta Ciuca a acordat 5
★★★★★
08.12.2020