Dr. Cosmin Mihai

Dr. Cosmin Mihai

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

6046 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Cosmin Mihai

Dr. Cosmin Mihai este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Cosmin Mihai este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Cosmin Mihai este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Cosmin Mihai

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Dragos Haralambie a acordat 5
★★★★★
18.04.2024
Totul a decurs foarte bine. Dl doctor este un profesionist desăvârșit, empatic și atent la nevoile personale ale pacientului. Recomand tuturor celor care au nevoie de îndrumare în domeniul respectiv.

Adrian Ganescu a acordat 5
★★★★★
11.04.2023
5 pentru toate capitolele, profesional, relatia cu pacientul si mai ales explicatii si lamuriri. SARBATORU PASCALE FERICITE DLE DOCTOR SI SANATATE VE DORESC!

Nedelcu Ecaterina a acordat 5
★★★★★
03.01.2023
Un medic deosebit, de un profesionalism desavarsit, empatic, cu grija fata de pacient.

Florin Nitu a acordat 5
★★★★★
03.05.2022
Profesionist ca intotdeauna

Cătălin Nichita a acordat 5
★★★★★
09.02.2021
Domnul doctor Cosmin Mihai este un medic care te mulțumește din toate punctele de vedere: in primul rând este OM, profesionist, are răbdare cu pacienții explicandu-le pe îndelete tot ce trebuie si pe înțelesul omului. Este acel medic la care mergi cu încredere și de la care pleci lămurit!!! Felicitări domnului doctor!!!

Anca Elisabeta Ciuca a acordat 5
★★★★★
08.12.2020


Alte servicii din specialitatea Cardiologie disponibile in acelasi judet: