Dr. Craciun Monica-Maria

Dr. Craciun Monica-Maria

Medic Specialist, Pneumologie

★★★★★
4.20(5 rating-uri)

1072 vizualizari

Terra Clinique ,Galati, Str. Brailei, BL. B6, Parter, Galati (vezi harta)

Despre Dr. Craciun Monica-Maria

Dr. Craciun Monica-Maria este Medic Specialist, Pneumologie in cadrul Terra Clinique, Galati, Str. Brailei, BL. B6, Parter, Galati.


Servicii disponibile
Consultatie pneumologie 250 lei (programare)

Informatii clinica: Terra Clinique


Centrul TERRA CLINIQUE este un concept nou in Galati pentru sanatate, armonie si energie. Misiunea noastră este să întâmpinăm fiecare pacient cu grijă, să ne asigurăm că este investigat şi diagnosticat corect, că este tratat complet, la timp, cu profesionalism şi cu respect.

Parerile pacientilor despre Dr. Craciun Monica-Maria

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.04.2023

Nicolae Valentin Banea a acordat 1
★★★★★
19.01.2023
Am fost la Doamna Doctor Crăciun și nu m-a lămurit cu nimic în legătură cu problema mea legata de o pahipleurita. Nu știe sa asculte pacientul,nu știe sa îți explice de ce ai anumite simptome. Mi-a prescris un tratament dar nu mi-a explicat pentru ce sa îl iau. Practic cum am venit,asa am plecat,nelămurit. Voi merge cu tot ce mi-a prescris la alt medic pneumolog. Mulțumesc Terra Clinic pentru banii luați pentru nimic.

Tania Bogdan a acordat 5
★★★★★
19.12.2022
A fost foarte bine. Atmosfera corecta fata de pacient, amabilitate, profesionalism.

CRISTINA VASUI a acordat 5
★★★★★
12.12.2022

Bucur Gheorghe a acordat 5
★★★★★
09.11.2022
Doamna doctor Crăciun va mulțumim pentru empatia pe care o aveti fata de pacienți și profesionalismul deosebit santem incantati ca mai există astfel de medici nota 10.