Dr. Crenguta Lacramioara Hanta

Dr. Crenguta Lacramioara Hanta

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(11 rating-uri)

6717 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Crenguta Lacramioara Hanta

Dr. Crenguta Lacramioara Hanta este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 360 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 730 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 255 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Crenguta Lacramioara Hanta

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Ana Florea a acordat 5
★★★★★
25.03.2024
Un doctor excepțional!!! În situațiile critice din viața noastră, mai ales cele ce țin de sănătate, se instalează acea frică necontrolată, însă doamna doctor Crenguța Lăcrămioara, pur și simplu, este înzestrată cu aceea energie care te ajută să scapi de orice teamă. Mie personal rar mi a fost dat să simt atâta liniște în preajma unui doctor! Un doctor excepțional din toate punctele de vedere.

Ion Cercel a acordat 5
★★★★★
28.02.2022
Foarte bine

. Nicolae Stefana a acordat 5
★★★★★
11.11.2021
Am fost foarte multumita!! Multumim mult doamnei doctor!! Mama mea a fost pacienta dumneaei acum trei ani si i-a salvat viata in mod miraculos si de aceea am apelat din nou la ajutorul dumneaei!! Îi suntem recunoscatori! Un medic cu suflet mare!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.08.2021
De apreciat flexibilitatea sistemului de programari pentru a veni in intampinarea pacientului, si atitudine extraordinar de profesionala si constructiva a doamnei doctor Hanta!

Opait Sorin Petre a acordat 5
★★★★★
20.05.2021
Superb

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.03.2021
A fost f bine

Mariana Boboc a acordat 5
★★★★★
11.02.2021
Foarte multumita

Adrian Marian Cercel a acordat 5
★★★★★
21.01.2021
Buna seara, multumesc pentru interesul acordat. Totul a fost ok!

Adrian Marian Cercel a acordat 5
★★★★★
07.01.2021
Cand pleci de la vizita medicala cu optimism, se numeste " VIATA"! Multumesc doamna doctor!

Monica Decu a acordat 5
★★★★★
19.06.2020
Evaluare excelenta, medic de un inalt profesionalism.

Liviu Ioan Mion a acordat 5
★★★★★
18.06.2020
Un doctor de excepție,dedicat,si mai ales la curent cu toate informatiile din domeniu!


Alte servicii din specialitatea Cardiologie disponibile in acelasi judet: