Dr. Cristian George Tieranu

Dr. Cristian George Tieranu

Medic Specialist, Gastroenterologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

1281 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Cristian George Tieranu

Dr. Cristian George Tieranu este Medic Specialist, Gastroenterologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Cristian George Tieranu este Medic Specialist, Gastroenterologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie gastroenterologie 250 lei (programare)
Control gastroenterologie 140 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Cristian George Tieranu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

EUGEN DOLIS a acordat 5
★★★★★
09.10.2019
Sunt foarte multumit

Laura Ionescu a acordat 5
★★★★★
30.01.2021
Excelent! Un medic extraordinar! Il recomand din tot sufletul! O combinatie rara de profesionalism, omenie si suflet ! Mai rar un medic care stie sa iti vorbeasca si sa iti explice diagnostigul..folosind cuvinte si ton normal! Fara arogante sau in graba! Are rabdare si nu ai senzatia ca vrea sa scape de tine! Un medic care isi cunoaste ff bine profesia ! Oricand mi as pune viata in mainile lui, pt ca stiu ca ar face tot posibilul sa ma salveze si sa ma faca bine!