Dr. Cristian Ifrim

Dr. Cristian Ifrim

Medic Specialist, Oftalmologie

★★★★★
(0 rating-uri)

459 vizualizari

Stefarimed , BUCURESTI, Splaiul Unirii 233, Et.2, Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Cristian Ifrim

Dr. Cristian Ifrim este Medic Specialist, Oftalmologie in cadrul Stefarimed, BUCURESTI, Splaiul Unirii 233, Et.2, Sector 3.

Medic Specialist Oftalmolog

Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu” Bucureşti

Spitalul Universitar de Urgentă Bucuresti


  Investigatii oftalmologice efectuate: autorefractometrie, tonometrie noncontact, examenul polului anterior si posterior la biomicroscop, prescrierea de ochelari, tomografie in coerenţă optică, biomicroscopie noncontact si prin imersie, microscopie speculară, topografie corneană
Servicii disponibile
Consultatie copii < 7 ani 200 lei (programare)
Consultatie copii > 7ani 180 lei (programare)
Consultatie oftalmologie adulti 150 lei (programare)
Control oftalmologie adulti 100 lei (programare)
Prescriere lentile de contact 150 lei (programare)
Prescriere ochelari 100 lei (programare)

Informatii clinica: Stefarimed

Clinica a fost infiintata din dorinta de a se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara – diagnostic si tratament, avand ca specialitati cardiologie si chirurgie vasculara. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. 

 Fiind în permanenţă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie portofoliului nostru. Astfel, centrul de diagnostic şi tratament cardiologic si oftalmologic STEFARIMED vă oferă următoarele servicii: - cardiologie - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER - prescripţii ochelari; - adaptări lentile de contact moi şi dure; - centru de diagnostic ocular (CDO)

Parerile pacientilor despre Dr. Cristian Ifrim

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.