Dr. Cristian Ioan Nedelcu

Medic Specialist, Gastroenterologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

921 vizualizari

13 programari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Cristian Ioan Nedelcu
Medicul Dr. Cristian Ioan Nedelcu este Medic Specialist, Gastroenterologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie gastroenterologie 210 lei (programare)
Control gastroenterologie 130 lei (programare)

Informatii clinica

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Gabriela Nitulescu a acordat 5
★★★★★
25.01.2020

Militaru Cornelia a acordat 5
★★★★★
25.11.2019

George Tanase a acordat 5
★★★★★
23.11.2019
Mai bine de atat nu se putea. Ii multumesc domnului doctor ca m-a linistit si urmeaza sa revin pentru o endoscopie. Va multumesc !