Dr. Cristian Nastase

Dr. Cristian Nastase

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★

1906 vizualizari

Q Med , BUCURESTI, Strada Petrolului, Nr.2A, Sector 4 (vezi harta)

Despre Dr. Cristian Nastase

Dr. Cristian Nastase este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Q Med, BUCURESTI, Strada Petrolului, Nr.2A, Sector 4.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Q Med


Deschis in 2013, cabinetul stomatologic Q Med Radiologie se afla in imediata vecinatate a Clinicii Q Med Brancoveanu si este parte a radiologiei Q Med. Pe langa zona de radiologie dentara (radiografii panoramice si retroalveolare) cabinetul dispune si de un unit medical – un scaun stomatologic. 

Cabinetul este dotat cu aparatura moderna necesara interventiilor stomatologice de specialitate (albire dentara, microscop dentar, fiziodispenser etc). In cadrul cabinetului activeaza 6 medici specialisti care acorda interventii precum Implantologie, Chirurgie Oralo-Maxilo-Faciala, Endodontie, Parodontologie sau Ortodontie. Aici si in cadrul lantului de Clinici Q Med pacientii beneficiaza de tratamente corespunzatoare in functie de diagnosticul si planul de tratament indicat de catre medicul curant.

Parerile pacientilor despre Dr. Cristian Nastase

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.