Dr. Cristian Nicolae

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
(0 rating-uri)

558 vizualizari

36 programari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234(vezi harta)

Despre Dr. Cristian Nicolae

Medicul Dr. Cristian Nicolae este Medic Primar, Ecografie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234. EXPERIENTA PROFESIONALA - 1998 -1999: Policlinica Coltea Bucuresti – serviciul de ecografie; - 1999 - 2008: CMDTAMP Bucuresti-Sectiaa de Radiologie si Imagistică medicală; - 1994: Universitatea de Medicina si Farmacie Tg.Mures, Facultatea de Medicina Generală- diplomă de doctor-medic; COMPETENTE SI TITLURI MEDICALE - 2010 - examen pentru obtinerea titlului de medic primar Radiologie si Imagistică Medicală; - 2006 – examen pentru obtinerea competentei în Senologie (Imagistica sânului); - Iunie 2003 - examen pentru obtinerea titlului de medic primar în specialitatea Medicină Nucleară; - Octombrie 2002 examen pentru obtinerea titlului de medic specialist în specialitatea Radiodiagnostic-Imagistică Medicală; - Martie 1999 - examen pentru obtinerea competentei în Ecografie Generală – abdominală, pelvină, de sarcină, mamară, tiroidiană, vasculară; - 1998-2002 Rezidentiat în specialitatea Radiodiagnostic-Imagistică medicală; - Oct 1998 examen pentru obtinerea titlului de medic specialist Medicină Nucleară; - 1994-1998 - Rezidentiat în specialitatea Medicină Nucleară;

Servicii disponibile

Eco. abdomen complet 260 lei lei (programare)
Eco. abdomen complet copii 170 lei lei (programare)
Eco. Abdomen inferior / superior 170 lei lei (programare)
Eco. mamara bilaterala 280 lei lei (programare)
Eco. mamara bilaterala + Sonoelastografie 335 lei lei (programare)
Eco. mamara unilaterala 190 lei lei (programare)
Eco. mamara unilaterala + Sonoelastografie 245 lei lei (programare)
Eco. parti moi 170 lei lei (programare)
Eco. Pelvina 170 lei lei (programare)
Eco. Sarcina incipienta T1 280 lei lei (programare)
Eco. Sarcina T1 280 lei lei (programare)
Eco. Sarcina T2 490 lei lei (programare)
Eco. Sarcina T3 490 lei lei (programare)
Eco. Testiculara 200 lei lei (programare)
Eco. Tiroida 170 lei lei (programare)
Eco. Transvaginala 240 lei lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta 240 lei lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta T1 + Doppler 240 lei lei (programare)
Ecografie sarcina T1 240 lei lei (programare)
Ecografie sarcina T2 390 lei lei (programare)
Ecografie sarcina T2 + Doppler + Morfologie 490 lei lei (programare)
Ecografie sarcina T3 390 lei lei (programare)
Interpretare/Second opinion Mamografie 220 lei lei (programare)
Interpretare/Second opinion RMN 220 lei lei (programare)
Mamografie bil. cu tomosinteza 3D 440 lei lei (programare)
Mamografie uni. cu tomosinteza 3D 320 lei lei (programare)
Morfologie fetala (3D/4D) 490 lei lei (programare)
Morfologie fetala (3D/4D) 490 lei lei (programare)
Sarcina incipienta T1 240 lei lei (programare)
Second opinion 220 lei lei (programare)

Informatii clinica

Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.