Dr. Cristian Radoi

Dr. Cristian Radoi

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

8039 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Cristian Radoi

Dr. Cristian Radoi este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 280 lei (programare)
Consultatie obstetricala 280 lei (programare)
Consultatie senologica (mamara) 280 lei (programare)
Control ginecologie(dupa consult) 150 lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta T1 285 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 350 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 350 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 (Morfologie fetala) 590 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 540 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 540 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 (Morfologie fetala) 700 lei (programare)
Ecografie transvaginala 345 lei (programare)
Ecografie transvaginala 345 lei (programare)

Informatii clinica: Donna


Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Cristian Radoi

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Andreea Bejera a acordat 5
★★★★★
13.10.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.05.2023
Ok

Iulia Cacina a acordat 5
★★★★★
09.12.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.07.2022

Irina Craciun a acordat 5
★★★★★
24.06.2022

Valentina Elena Achim a acordat 5
★★★★★
26.11.2021
Nu pot evalua vizita dpdv medical deoarece nu am putut ajunge la timp din cauza traficului infernal din București. Este desigur vina mea, am întârziat 17 minute. Din păcate am petrecut 40 de minute la telefon încercând sa anunț faptul că voi întârzia 15 minute (sfertul academic) dar "toți operatorii sunt ocupați". Nu am primit niciun telefon pentru a fi întrebată ce se întâmplă in schimb in ziua când am făcut programarea am fost sunata de 3 ori! Medicul a plecat.. Repet, am întârziat 17 minute.