Dr. Cristian Sarau

Dr. Cristian Sarau

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★

12543 vizualizari

Centrul Medical Profilaxia ,Timisoara, Str. Drubeta, Nr.97 (colt cu Str. Mures) (vezi harta)

Despre Dr. Cristian Sarau

Dr. Cristian Sarau este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Profilaxia, Timisoara, Str. Drubeta, Nr.97 (colt cu Str. Mures).
A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara ?i este ?ef de lucrări ?i medic primar la Spitalul Clinic Municipal de Urgen?ă Timi?oara.
A participat în numeroase proiecte de cercetare ?i interna?ionale ?i a absolvit multiple cursuri de pregătire postuniversitară. Este autor ?i coautor în 63 articole din publica?ii presti

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 250 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 360 lei (programare)
Consultatie medicina interna 200 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 130 lei (programare)
Control medicina interna(dupa consult) 110 lei (programare)
Ecografie cardiaca 150 lei (programare)
Ecografie cardiaca 150 lei (programare)
EKG cu interpretare 50 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 260 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 260 lei (programare)
Monitorizare holter TA 210 lei (programare)
Monitorizare holter TA 210 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Profilaxia


Sanatatea si starea de bine te fac sa te bucuri pe deplin de viata si de cei dragi. Fie ca iti doresti sa previi, sa tratezi, sa aduci pe lume un copil sau sa intelegi anumite simptome pe care le-ai depistat, suntem aici, pentru tine, la Centrul Medical Profilaxia din Timisoara.

In cadrul clinicii noastre medicale vei evaluat si tratat de catre specialistul de care ai nevoie, pentru ca tu sa fii mereu bine, sanatos si recuperat. Apeleaza la servicii de policlinica in Timisoara din cadrul centrului Profilaxia pentru tine sau pentru cei dragi ai tai si bucura-te de sanatate!

Iti punem la dispozitie medici specialisti din urmatoarele departamente:

Departamentul de medicina preventiva in cadrul caruia se ofera: servicii de medicina muncii, epidemiologie, vaccinari internationale (pentru calatorii in tari cu risc) si se desfasoara activitati de cercetare – studii clinice si parteneriate in proiecte de sanatate publica internationale.

Departamentul de asistenta medicala cu urmatoarele specialitati: dermatologie, dermato-venerologie, neurologie, endocrinologie, alergologie, imunoterapie, ORL, psihiatrie, psihologie, pneumologie, medicina interna, cardiologie; in cadrul acestuia se efectueza si analize de laborator, explorari diagnostice (spirometrie, audiograma, electrocardiograma), ecografie (generala, mamara, cardiaca, tiroidiana, musculo-scheletala, cervicala, doppler vascular).

Parerile pacientilor despre Dr. Cristian Sarau

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.