Dr. Cristian Surcel

Medic Specialist, Urologie

★★★★★
5.00 (4 rating-uri)

1194 vizualizari

92 programari

Clinica Academica , BUCURESTI, Str. Pitar Mos Nr. 18-20, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Cristian Surcel
Medicul Dr. Cristian Surcel este Medic Specialist, Urologie in cadrul Clinica Academica, BUCURESTI, Str. Pitar Mos Nr. 18-20, Sector 1. Medicul Cristian Surcel este Medic Specialist, Urologie in cadrul Clinica Academica

Servicii disponibile
Consultatie 250 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 120 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul Medical Academica oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice, respectiv consultaţii în ambulatoriu pentru toate specialităţile clinice, intervenţii chirurgicale, analize de laborator şi investigaţii de imagistică medicală. Misiunea noastră este să întâmpinăm fiecare pacient cu grijă, să ne asigurăm că este investigat şi diagnosticat corect, că este tratat complet, la timp, cu profesionalism şi cu respect. Pe scurt, dorim să oferim servicii medicale de calitate. Avem credinţa că medicina fără ajutorul tehnicii nu mai poate fi imaginată, dar că, fără omenie şi respect pentru valorile morale, aceasta rămâne doar o simplă meserie. Fondat şi administrat de patru medici români, Centrul Medical Academica reprezintă materializarea viziunii şi experienţei acestora. Pornind de la principiul „pacientul are dreptul să fie tratat complet şi corect”, s-a investit în trei direcţii principale: echipa de medici, echipamente şi locaţie. Echipa de medici din Centrul Medical Academica este formată în momentul de faţă din 15 profesori şi conferenţiari universitari şi peste 100 de medici primari şi specialişti. Suntem onoraţi şi mândri că, prin intermediul acestei echipe de elită, putem oferi clienţilor noştri servicii medicale de cel mai înalt nivel profesional.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
27.08.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.08.2019
Si-a facut treaba intr-un mod profesionist.

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.07.2019
Foarte draguti si umani. Se pare ca asta a devenit un lucru foarte special in zilele noastre.

Mircea Rabontu a acordat 5
★★★★★
11.09.2019
Profesionista