Dr. Cristiana-Augusta Ciortea

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
(0 rating-uri)

367 vizualizari

1 programari

Affidea Romania , Cluj, Str. Cireşilor nr. 15C(vezi harta)

Despre Dr. Cristiana-Augusta Ciortea

Medicul Dr. Cristiana-Augusta Ciortea este Medic Primar, Ecografie in cadrul Affidea Romania, Cluj, Str. Cireşilor nr. 15C. Medicul Cristiana-Augusta Ciortea este Medic Primar, Ecografie in cadrul Affidea Romania

Servicii disponibile

Consultatie senologica (mamara) 150 lei lei (programare)
Eco. abdomen complet 150 lei lei (programare)
Eco. Abdomen inferior / superior 205 lei lei (programare)
Eco. de control 150 lei lei (programare)
Eco. mamara bilaterala 250 lei lei (programare)
Eco. mamara unilaterala 250 lei lei (programare)
Eco. parti moi 150 lei lei (programare)
Eco. Pelvina 205 lei lei (programare)
Eco. Penis 205 lei lei (programare)
Eco. Sarcina T1 205 lei lei (programare)
Eco. Sarcina T3 200 lei lei (programare)
Eco. Testiculara 205 lei lei (programare)
Eco. Tiroida 205 lei lei (programare)
Eco. Transvaginala 280 lei lei (programare)
Interpretare/Second opinion Mamografie 125 lei lei (programare)
Mamografie bil. cu tomosinteza 3D 230 lei lei (programare)
Mamografie digitala bilateral standard 350 lei lei (programare)
Mamografie digitala unilateral standard 170 lei lei (programare)
Mamografie uni. cu tomosinteza 3D 250 lei lei (programare)

Informatii clinica

Affidea Cluj a luat fiinţă în anul 2005 şi a funcţionat ca centru de teleradiologie. Actualul centru de radiologie şi imagistică medicală a devenit funcţional în luna iunie 2007, fiind cunoscut sub numele de Scandia Imagistica Cluj. Începând cu luna iunie 2015, Scandia Imagistică Cluj și-a schimbat numele în Affidea, în cadrul unui proces global de rebranding la nivelul Grupului Affidea din care face parte, decizia de schimbare a numelui venind ca urmare a dorinței la nivelul Grupului de a construi un brand global, cu o identitate puternică în Europa, în deplin acord cu valorile companiei. 

 Affidea Cluj are în dotare aparatură digitală de înaltă performanţă ce oferă posibilitatea unor examinări radiologice medicale de cea mai înaltă acurateţe. Examinările sunt realizate cu aparatură medicală şi radiologică de ultimă generaţie: RMN Signa Excite HD General Electric - 1,5 TESLA, CT Optima 660 - 128 slice, Sistem de radiografie digitală Definium 6000 General Electric, Sistem de mamografie digitală Selenia Hologic Ecograf Logiq S8 General electric Osteodensitometrul (Dexa) Lunar Prodigy Pro General electric. 

Întreg sistemul de investigaţii este integrat cu serverele PACS şi Teleradiologie locale care, la rândul lor, sunt interconectate cu sistemul naţional Affidea Romania, şi sunt deservite de un sistem informatic de performaţă, modern, pentru evidenţa pacienţilor - RIS. Personalul ce deserveşte pacienţii centrului medical Affidea Cluj dispune de competenţe extinse şi înaltă experienţă profesională ca urmare a pregătirii şi perfecţionării permanente în ţară şi străinătate. La această oră, echipa Affidea Cluj este compusă din 9 medici radiologi, 2 medici de urgenţă, 7 tehnicieni radiologi, 1 fizician şi personal administrativ. 

Împreună, echipa Affidea Cluj oferă certitudinea unei activităţi medicale performante, la aceasta contribuind legatura permanentă cu centrele Affidea Romania şi Affidea Internaţional din Europa, dar şi participarea personalului medical la congrese interne şi internaţionale, precum şi numeroasele training-uri de specialitate. Affidea Cluj este în relaţii contractuale cu Casele de Asigurari de Sanatate: Cluj, Sălaj şi Casa O.P.S.N.A.J. Preocuparea pentru calitate este confirmată şi de implementarea sistemului de management al calităţii acreditată din decembrie 2007, precum şi a sistemului de certificare ISO 9001:2008.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.