Dr. Cristina Ana-Maria Caproiu

Dr. Cristina Ana-Maria Caproiu

Medic Primar, ORL

★★★★★

1452 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3 (vezi harta)

Despre Dr. Cristina Ana-Maria Caproiu

Dr. Cristina Ana-Maria Caproiu este Medic Primar, ORL in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie ORL 350 lei (programare)
Control ORL(dupa consult) 235 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Cristina Ana-Maria Caproiu este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Ana-Maria Caproiu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.