Dr. Cristina Anghel

Dr. Cristina Anghel

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

7930 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Constanta, Bd. Tomis nr. 141A (vezi harta)

Despre Dr. Cristina Anghel

Dr. Cristina Anghel este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Affidea-Hiperdia, Constanta, Bd. Tomis nr. 141A.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 225 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 125 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa, a fost cel de-al doilea proiect de succes al Affidea România pe piaţa de profil. Deschis în noiembrie 2003, Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa este localizat în curtea Spitalului Judeţean Constanţa, fiind accesibil pacienţilor din toată ţara, dar deservind cu precadere nevoia de servicii medicale pentru populaţia judeţului Constanţa şi a judeţelor învecinate (Tulcea, Brăila). 

Serviciile medicale de cea mai înaltă calitate sunt oferite în regim ambulatoriu în cadrul contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate, în cadrul contractelor cu spitalele şi în regim privat. Centrul Affidea Constanţa este situat în incinta Spitalului Judeţean Constanţa din B-dul Tomis nr. 141A. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Anghel

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.05.2021
5

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.05.2021
5

Nicoleta Hanu a acordat 5
★★★★★
26.03.2021
Foarte bine,asa cum mi-am dorit ,toate fetele de acolo bune și răbdarea cu toti oamneni, si doctorii la fel, au multa răbdare cu noi ..și pe calea asta va mulțumim

Velcea Gheorghe a acordat 5
★★★★★
02.12.2020

Gigi Veres a acordat 5
★★★★★
16.09.2020
4

cornelia mihai a acordat 5
★★★★★
07.09.2020
excelent! cu programare, totul a decurs bine. Dna dr. este o profesionista si iti explica totul, cu rabdare. va multumesc!

Ioan-Alexandru Caragop a acordat 5
★★★★★
21.10.2019
Super deschisa si relaxata.