Dr. Cristina Aurelia Teodorescu

Dr. Cristina Aurelia Teodorescu

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

1878 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Cristina Aurelia Teodorescu

Dr. Cristina Aurelia Teodorescu este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1. Medicul Cristina Aurelia Teodorescu este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 340 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Aurelia Teodorescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.03.2023
Totul a decurs normal

Aurora Beches a acordat 5
★★★★★
11.10.2022
Consultatia a decurs foarte bine, sunt multumita de conditiile din clinica, de comportamentul personalului. Pentru doamna doctor numai cuvinte de lauda.

AURORA BECHES a acordat 5
★★★★★
10.05.2022
Mult profesionalism, atentie fata de pacient, rabdare sa te asculte si omenie la maxim.

ORTANSA SFECLA a acordat 5
★★★★★
29.12.2021
5 stele

Carmen Lucuta a acordat 5
★★★★★
21.07.2020