Dr. Cristina Blot

Dr. Cristina Blot

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

6277 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Cristina Blot

Dr. Cristina Blot este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.
Peste 10 ani de experientă în endocrinologie în Statele Unite
Medic specialist endocrinologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice (competente dobândite în Statele Unite)
Medic specialist endocrinologie (competentă echivalată în România)
Absolventă a UMF Carol Davila în 2004, cu peste 10 ani de experientă în sistemul de sănătate american. Pregătirea de specialitate a fost făcută în Spitalul Bridgeport, afiliat Universitătii Yale si la Universitatea din Rochester, New York.
Dr. Cristina Blot a dobândit în Statele Unite o experientă bogată în tratarea diabetului zaharat, a afectiunilor glandei tiroide (inclusiv cancerul de tiroidă), a glandelor suprarenale, hipofiză, organelor de reproducere (inclusiv fertilitate, evaluarea si monitorizarea transsexualismului), a afectiunilor osoase si nu în ultimul rând a dislipidemiilor.
Are un interes special acordat tulburărilor hormonale, ca interactiune a acestora cu afectiunile cardiologice si neurologice (în special hipertensiune secundară), tratând multidisciplinar afectiuni endocrinologice în colaborare cu medicii cardiologi si neurologi, pacientii beneficiind astfel si de competentele în nutritie si boli metabolice dobândite în Statele Unite.
A participat la numeroase conferinte internationale de specialitate, atât în Europa, cât si în Statele Unite.

Consultatiile de endocrinologie la Emerald durează în medie între 45 de minute si 60 de minute
Centrul Medical Emerald oferă pacientilor o abordare multidisciplinară a patologiilor, endocrinologia integrându-se excelent cu cardiologia, neurologia si medicina internă, specialitătile consacrate ale centrului.
Endocrinologia se ocupă de diagnosticul si tratamentul bolilor sistemului endocrin si îsi desfăsoară activitatea prin intermediul unor substante numite hormoni. Acestia sunt secretati de diferite glande sau tesuturi din organism (tiroidă, paratiroide, suprarenale, pancreas, hipotalamus, ovare, testicule si timus, epifiză, hipofiză), cu efecte extrem de variate si importante pentru sanatate.

Servicii disponibile
Consultatie dieta 290 lei (programare)
Consultatie disfunctii sexuale 290 lei (programare)
Consultatie endocrinologie 290 lei (programare)
Consultatie endocrinologie + ecografie tiroida 440 lei (programare)
Consultatie infertilitate cuplu 350 lei (programare)
Consultatie infertilitate masculina 350 lei (programare)
Control endocrinologie 180 lei (programare)
Ecografie tiroida 220 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald

“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Blot

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Doina Visan a acordat 5
★★★★★
27.11.2020

Ciprian Costel Tecu a acordat 5
★★★★★
14.02.2020
Sunt foarte mulțumit de serviciile doamnei doctor Cristina Blot, mi-a explicat în detaliu și pe înțelesul meu ce am de facut. Vă mulțumesc.