Dr. Cristina Blot

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
(0 rating-uri)

32 vizualizari

0 programari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Cristina Blot
Medicul Dr. Cristina Blot este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.

Consultatiile de endocrinologie la Emerald durează în medie între 45 de minute si 60 de minute

Centrul Medical Emerald oferă pacientilor o abordare multidisciplinară a patologiilor, endocrinologia integrându-se excelent cu cardiologia, neurologia si medicina internă, specialitătile consacrate ale centrului.

Endocrinologia se ocupă de diagnosticul si tratamentul bolilor sistemului endocrin si îsi desfăsoară activitatea prin intermediul unor substante numite hormoni. Acestia sunt secretati de diferite glande sau tesuturi din organism (tiroidă, paratiroide, suprarenale, pancreas, hipotalamus, ovare, testicule si timus, epifiză, hipofiză), cu efecte extrem de variate si importante pentru sanatate.


Servicii disponibile
Consultatie (+analize sange) 280 lei (programare)
Consultatie dieta 280 lei (programare)
Consultatie disfunctii sexuale 280 lei (programare)
Consultatie endocrinologie 280 lei (programare)
Consultatie infertilitate cuplu 350 lei (programare)
Consultatie infertilitate masculina 350 lei (programare)
Control endocrinologie 150 lei (programare)
Ecografie tiroida 200 lei (programare)

Informatii clinica
“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.