Dr. Cristina Cinpeanu

Dr. Cristina Cinpeanu

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
(0 rating-uri)

121 vizualizari

Endocris Center , Tarnaveni, Str. Republicii 35, Tarnaveni, 545600, Romania(vezi harta)

Despre Dr. Cristina Cinpeanu

Dr. Cristina Cinpeanu este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Endocris Center, Tarnaveni, Str. Republicii 35, Tarnaveni, 545600, Romania.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 120 lei (programare)
Consultatie endocrinologie + ecografie tiroida 200 lei (programare)
Consultatie online Endocrinologie 120 lei (programare)
Control endocrinologie 100 lei (programare)
Ecografie tiroida 100 lei (programare)

Informatii clinica: Endocris Center

Dr. Cînpeanu Cristina a absolvit Facultatea de Medicină Generală în anul 2012 în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș urmând ca apoi să fie medic rezident în specialitatea endocrinologie din cadrul Secției de Endocrinologie a Spitalului Clinic Județean din Târgu Mureș până în anul 2017, ulterior fiind specializată în domeniul diferitelor tulburări endocrine inclusiv boala metabolică osoasă (pre-osteoporoză și osteoporoză), spasmofilie, disfuncții tiroidiene (hipo- și hipertiroidism), nodulii tiroidieni și cancerul tiroidian, obezitate, mastoză fibro-chistică, precum și în tulburări de ciclu menstrual, sindrom de ovar polichistic, tulburări de menopauză, hipogonadisme masculine.

Clinica fondata de catre Dr. Cînpeanu este certificată în Puncție-Biopsie Tiroidiană Ecoghidată, Sono-Elastografie Tiroidiană, Densitometrie Osoasă, Managementul Obezității și specializată în domeniul diferitelor tulburări endocrine inclusiv boala metabolică osoasă (pre-osteoporoză și osteoporoză), spasmofilie, disfuncții tiroidiene (hipo- și hipertiroidism), nodulii tiroidieni și cancerul tiroidian, obezitate, mastoză fibro-chistică, precum și în tulburări de ciclu menstrual, sindrom de ovar polichistic, tulburări de menopauză si hipogonadisme masculine.Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Cinpeanu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.