Dr. Cristina Cinpeanu

Dr. Cristina Cinpeanu

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
5.00(1 rating)

2929 vizualizari

Endocris Center ,Tarnaveni, Str. Republicii 35, Tarnaveni, 545600, Romania (vezi harta)

Despre Dr. Cristina Cinpeanu

Dr. Cristina Cinpeanu este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Endocris Center, Tarnaveni, Str. Republicii 35, Tarnaveni, 545600, Romania.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Endocris Center


Dr. Cînpeanu Cristina a absolvit Facultatea de Medicină Generală în anul 2012 în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș urmând ca apoi să fie medic rezident în specialitatea endocrinologie din cadrul Secției de Endocrinologie a Spitalului Clinic Județean din Târgu Mureș până în anul 2017, ulterior fiind specializată în domeniul diferitelor tulburări endocrine inclusiv boala metabolică osoasă (pre-osteoporoză și osteoporoză), spasmofilie, disfuncții tiroidiene (hipo- și hipertiroidism), nodulii tiroidieni și cancerul tiroidian, obezitate, mastoză fibro-chistică, precum și în tulburări de ciclu menstrual, sindrom de ovar polichistic, tulburări de menopauză, hipogonadisme masculine.

Clinica fondata de catre Dr. Cînpeanu este certificată în Puncție-Biopsie Tiroidiană Ecoghidată, Sono-Elastografie Tiroidiană, Densitometrie Osoasă, Managementul Obezității și specializată în domeniul diferitelor tulburări endocrine inclusiv boala metabolică osoasă (pre-osteoporoză și osteoporoză), spasmofilie, disfuncții tiroidiene (hipo- și hipertiroidism), nodulii tiroidieni și cancerul tiroidian, obezitate, mastoză fibro-chistică, precum și în tulburări de ciclu menstrual, sindrom de ovar polichistic, tulburări de menopauză si hipogonadisme masculine.Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Cinpeanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Andra Lucescu a acordat 5
★★★★★
28.09.2021
Doamna doctor mi-a fost recomandata de o ruda din Cluj ce a fost la dansa. Pot spune că este un medic cu cunoștințe, compasiune și care ascultă îngrijorările pacienților. Mi-a oferit informații medicale, cât și consiliere într-un mod prietenos și confortabil. Fiecare dignoză a fost exactă. Recomandările sale au fost întotdeauna benefice. Singurul lucru ce ar putea fi îmbunătățit este timpul de așteptare, a durat cam 10 minute să fiu primită peste ora de programare, dar a meritat.