Dr. Cristina Hertea

Dr. Cristina Hertea

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
(0 rating-uri)

954 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Cristina Hertea

Dr. Cristina Hertea este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.

Medic specialist neurologie, competentă natională în ultrasonografie cervico-cerebrală ?i certificare internatională în neurosonologie.

Absolventă a facultă?ii de Medicină Generală din cadrul Universită?ii Ovidius Constanta în 2008 cu stagiu de pregătire în neurologie la Spitalul Clinic Colentina până în 2013. Specializată în neurosonologie (examinări ecografică Doppler a vaselor cervico cerebrale ?i a parenchimului cerebral). Efectuează testări pentru FOP (Foramen Ovale Patent). A participat la numeroase congrese nationale ?i internationale, cu un stagiu de pregătire în neurosonologie în Germania. În septembrie 2019 a obtinut certificarea internatională în neurosonologie din partea ESNCH (European Society of Neurosonology and Cerebral Hemodynamics). Oferă consultatii ?i în limba engleză.

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 290 lei (programare)
Control neurologie 180 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald

“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Hertea

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.