Dr. Cristina Lazar

Dr. Cristina Lazar

Medic Specialist, Chirurgie generala

★★★★★
5.00(1 rating)

2187 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Strada Sevastopol nr 5, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Cristina Lazar

Dr. Cristina Lazar este Medic Specialist, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Strada Sevastopol nr 5, Sector 1. Medicul Cristina Lazar este Medic Specialist, Chirurgie generala in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 310 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 190 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Cristina Lazar este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Lazar

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Daniel Chioveanu a acordat 5
★★★★★
30.05.2022
Dna Dr Lazar Cristina da dovada de profesionalism si empatie: 2 calitati oe care nu le-am intalnit concomitent la prea multi doctori. Felicitari si sper ca acest feedback ajunge unde trebuie.Multimesc!