Dr. Cristina Lazar

Dr. Cristina Lazar

Medic Specialist, Chirurgie generala

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

5085 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Cristina Lazar

Dr. Cristina Lazar este Medic Specialist, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Cristina Lazar este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Centrul Oncologic
Adresa: Str. Sevastopol nr 5, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Lazar

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Grigore Valerica a acordat 5
★★★★★
15.05.2023

Daniel Chioveanu a acordat 5
★★★★★
30.05.2022
Dna Dr Lazar Cristina da dovada de profesionalism si empatie: 2 calitati oe care nu le-am intalnit concomitent la prea multi doctori. Felicitari si sper ca acest feedback ajunge unde trebuie.Multimesc!