Dr. Cristina Mariana Hera

Dr. Cristina Mariana Hera

Medic Primar, ORL

★★★★★

634 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Cristina Mariana Hera

Dr. Cristina Mariana Hera este Medic Primar, ORL in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie ORL 350 lei (programare)
Control ORL(dupa consult) 235 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din Romania, pune la dispozitia pacientilor din intreaga tara servicii medicale integrate, cele mai noi tehnologii si o echipa medicala cu vasta experienta. 

Spitalul Clinic SANADOR reprezinta un reper pentru sistemul medical privat din Romania datorita premierelor inregistrate: primul bloc operator complet digitalizat si prima sala hibrida mobila. Spitalul Clinic SANADOR este centru de excelenta si de training in chirurgia cardiovasculara minim invaziva, primul de acest fel din Romania cu acreditare internationala din partea Corcym Academica. La Centrul de Excelenta in Chirurgia Cardiovasculara Minim Invaziva se realizeaza in mod constant numeroase interventii chirurgicale sau proceduri de cardiologie interventionala, in premiera nationala.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Cristina Mariana Hera este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Mariana Hera

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.