Dr. Cristina Pascari

Dr. Cristina Pascari

Medic Specialist, Geriatrie

★★★★★

2342 vizualizari

Centrul Medical Promemoria , BUCURESTI, Str. General David Praporgescu, Nr. 1-5, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Cristina Pascari

Dr. Cristina Pascari este Medic Specialist, Geriatrie in cadrul Centrul Medical Promemoria, BUCURESTI, Str. General David Praporgescu, Nr. 1-5, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie geriatrie 260 lei (programare)
Control geriatrie(dupa consult) 160 lei (programare)
EKG cu interpretare 80 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 80 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Promemoria


Centrul Medical PROMEMORIA implinește 10 ani de existență pe 1 aprilie 2019. Inființat cu scopul a oferi servicii medicale de excelență în diagnosticarea bolilor de memorie, zeci de mii de bătrani au primit alinare și răspunsuri la întrebări. Suntem singurul centru medical privat din Romania care oferă o gamă completă de servicii, care au ca scop prevenția, evaluarea, diagnosticul și tratamentul profilactic al îmbătrânirii. Ne-am dezvoltat continuu din dorința de a satisface cele mai exigente solicitări venite din partea pacienților. In avantajul celor care ne trec pragul aducem experiența celor 10 de activitate și ne propunem să oferim în continuare servicii medicale prin profesionalismul, grija și responsabilitatea personalului nostru medical. Mulțumim tuturor clienților, angajaților și colaboratorilor pentru 10 ani extraordinari!

Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Pascari

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.